11.3 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Kiugrott a ceglédi kórház ablakán

Kiugrott a ceglédi kórház ablakán egy idős férfi: Infúziós állvánnyal törte ki az üveget

Infúziós állvánnyal törte ki kórházi kórtermének ablakát egy idős beteg Cegléden, hogy a 4. emeletről a mélybe vesse magát. – írta meg a Bors. A dolgozók órákon át keresték a férfit, holttestére végül másnap reggel találtak rá. A Toldy Ferenc Kórház belső vizsgálatot folytat az ügyben.

Szörnyű tragédia sokkolta a ceglédi kórház dolgozót és betegeit. Karácsony előtt egy idős férfi vetett véget az életének. Információink szerint a beteg egy infúziós állvánnyal kitörte a 4. emeleti kórtermének ablakát, majd onnan a mélybe vetette magát. A személyzet órákon át kereste az idős férfit, de sehol sem találták. A holttestére csak másnap reggel bukkantak rá, életét már nem lehetett megmenteni.

Az ügyben megkereste a lap a Toldy Ferenc Kórházat, hogy megtudja, hogyan történt az eset, és miért csak órákkal később találták meg a férfi holttestét. A főigazgató, Pusztai Dezső szűkszavúan csak annyit válaszolt, a kórház belső vizsgálatot folytat az ügyben, annak lezártáig pedig nem áll módjukban bővebb tájékoztatást adni.

– A haláleset körülményeit a Ceglédi Rendőrkapitányság – az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint – vizsgálja. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel – mondta a Borsnak Szabóné Berki Bianka százados, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Van segítség! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Forrás: Bors

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...