3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Útmutató a férfi kabátokhoz nem csak férfiaknak

 

 

Egy férfi kabát jóval több, mint egy ruhadarab, amely megvéd a hidegtől, széltől, esőtől. Egy kabát maga a stílus. Számtalan változatban, fazonban létezik, különféle hosszakban, gombos vagy cipzáras kivitelben, szövetből, vászonból, gyapjúból vagy innovatív anyagokból. 

 

A kabátok típusa az évszakok függvénye is, de nagyrészt egyéni ízléstől, preferenciáktól függ. A munka, a tevékenység és az életmód is belejátszik, ki milyen fazont választ, melyiket érzi magáénak. 

 

Praktikus, ha többféle stílusú darab is megtalálható a ruhatáradban, így bármilyen alkalomra vagy időjáráshoz kéznél lesz a megfelelő modell. Mi alapján válassz? Egyáltalán milyen kabát típusok közül dönthetsz? Tarts velünk, megtudhatod!

 

Kabátból többféle kell!

 

A munkád, az életmódod miatt szükséged lehet többféle fazonra is, azonban mindig tartsd szem előtt a stílusodat, és annak megfelelően válassz. A Griff Webshopban férfi kabátok széles választéka vár. Itt megtalálsz mindent, amire szükséged lehet: átmeneti és téli kabátokat, klasszikus szövet- és ballonkabátokat, bomber, pufi, bőr- és farmerdzsekiket, valamint alkalmi esőkabátokat. 

 

Sokféle lehetőség közül válogathatsz, bátran próbálj fel többféle fazont is, mert hiába egy tökéletesen szabott kabát, a legjobb anyagok, ha úgy érzed, ez nem Te vagy, akkor nem fogod jól érezni magad benne. Egyes típusokból számtalan szín közül válogathatsz, nem kell leragadnod a fekete, kék, szürke és barna árnyalatainál. Akár a pirosak is igazán férfiasak lehetnek, ha tudod őket viselni. 

 

A klasszikus alapok

 

A kabát hosszát az alatta viselni kívánt ruházat hossza is befolyásolja. Elegáns öltözethez, egy öltönyhöz vagy zakóhoz is hordható, klasszikus szabású, fekete vagy más sötét színű szövetkabátnak minden férfi ruhatárában helye van. A minőségi anyagokból, hagyományos vonallal szabott felöltő örök darab lehet.

 

Egy laza, sportos kabátnak, dzsekinek is lennie kell a szekrényedben, amit akár az átmeneti időszakban, a hétköznapokban vagy a lazább hétvégeken viselhetsz, de praktikus lehet akkor is, ha autóval közlekedsz. Ennek hossza, színe, stílusa megint csak az igényeidtől függ. 

 

A ballonkabátok vagy parkák sokak által kedvelt fazonok, hiszen léteznek belőlük olyanok is, amelyek kivehető béléssel rendelkeznek, így több évszakosak, és munkába járáshoz, továbbá szabadidős tevékenységekhez is megfelelnek.

 

Fiatalos dzsekik hétköznapi viseletre

 

A farmerdzsekik örök klasszikusok, amelyeknek azért időről időre változik a színe, némileg a hossza és fazonja is, de bizonyos időközönként visszatérnek.

 

A bomber dzsekiknek amerikai katonai hagyományai vannak, a repülős egységek pilótáinak volt eredetileg a viselete. Sokoldalú, könnyű, vékony, mégis meleg kabátok, amelyeknek akár bőrből készült vagy prémes gallérral ellátott változataira is szert tehetsz.

 

Bármilyen hosszúságban is válassz kabátot, mindig az évszaknak megfelelő legyen, kiváló minőségű anyagból készüljön, valamint tökéletesen szabott és testhezálló legyen, amelyben már a próba során is jól érzed magad.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...