2 Comments

 1. 2

  Vótjobbikos

  Okos Juli ügyes vagy üljél le!!! – monta volna egy kedves tanárom.
  Igen, a probléma városi szintű! és minden óvoda, iskola környékét érinti… Minden hétköznap reggel komoly harc folyik az intézmények környékén… a parkolni kívánók egymás között, sőt az ott lakók és az autósok között is!
  Érdemes lenne egy forgalom-számlálást tartani reggelente 7-8 között a város ezen részein!
  Az, hogy valaki önkényesen kitesz egy táblát a kapujára, hogy megállni tilos, azt a közlekedőknek nem kell betartaniuk! (mintha azt írta volna ki, hogy tilos az ablakom alatt csókolózni!)
  Az meg, különösen bosszantó jelenség, hogy sziklák nőnek ki a közterületen, egyesek háza előtt!
  Felvetődhet a kérdés, MI JOGON határol-, kerít el bárki bármely közterületet???, és ezzel miért befolyásolja a közlekedés rendjét! teljesen öncélúan!
  (de furmányos a magyar, mert majd nem sziklát rak ki az utcára, hanem fát, bokrot ültet, és a kilátást, is majd akadályozza, ami akár balesetveszélyes helyzeteket is terenthet…de mondhatja, majd,hogy ezzel is a természetet védelmezem!)
  Egy szó mint száz… az ókori görögök kitalálták ezt a demokráciának nevezett ábrándot, miszerint a többség szava szent! Számoljuk meg a “cserepeket”, ki akar parkot és ki parkolót! Harminc háromszáz ellenében…
  Ja, és a kisebbnek tűrni illik a “többség akarattyát”… ez a szép a demokráciában!

  Reply
 2. 1

  Okos Juli

  Vigye a gyermekét gyalog az iskolába. Hamarabb kell felkelni, de megéri. Egyikőjüknek sem fog elmacskásodni a talpa. Ha mindenkinek ennyire jól megy, hiába nincs már ársapka az üzemanyagon, akkor senki egyetlen szóval ne merje a kormányt szidni.

  Reply

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2022 Ceglédi Panoráma