6.1 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Elgázolt egy nőt, majd a sorsára hagyta

A fiatal sofőr állítása szerint nem vette észre, hogy elütötte a gyalogost Cegléden. A helyszínt elhagyta, a rendőrök – utasával együtt – felelősségre vonták.

Megállás és segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt egy autós és utasa 2023. március 27-én Cegléd belvárosában, ahol egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütött egy helybéli asszonyt. A nőt súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A rendőrök a helyszínen és környékén hasznos adatokat gyűjtöttek be, még aznap belőtték, kiket kell keresniük, nem sokkal később a kihallgatóban faggatták őket.

A járművet vezető 18 éves férfi elismerte felelősségét, tettét azzal próbálta magyarázni, hogy szélvédője párás volt, éppen csak egy tenyérnyi lyukon látott ki, ráadásul az autóban – ha nem is bömbölve -, de zene szólt. Védekezett, ha észrevette volna, hogy elgázolt valakit, megállt volna segíteni. Hangsúlyozta ezt mellette ülő társa is.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyáregyházi illetőségű P. Bence ellen közúti baleset okozása és segítségnyújtás elmulasztása, utasa, egy 23 éves pilisi férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást – írja a police.hu.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...