17.3 C
Cegléd
2024. április 26. péntek
spot_img

Dallamtapadást és játékőrületet hozott a Baby shark

 

 

Máris eszedbe jutott a cuki gyerekdal és azt dúdolod? Nem csodáljuk. Az egyszerű és kedves dalocska egykettőre meghódította a világot fülbemászó szövegével. Annyira, hogy a szerethető cápacsalád már nem csak a gyerekdalban létezik. A kedves szereplők képe számos játékon megtalálható, így gyermeked még nagyobb örömmel fogja őket elővenni.

 

Építőkocka kölyökcápa figurával

 

Az építőkockák egymásra rakosgatása, majd lerombolása vicces és szórakoztató játék a kicsiknek. Ehhez persze előnyös puha építőt választani, nehogy a leboruló torony megüsse a gyermeket. A Játéksziget Baby Shark vödör, cápafej formájú, így a gyerekszoba dekorációjába is beleillik. Hat puha építőkockát tartalmaz, amik kiváló minőségűek és az egészségre ártalmatlanok. A kék és rózsaszín változatban kapható vödrökhöz tartozik egy cuki Baby Shark figura, ami további játékok szereplője lehet.

 

Horgásszunk cápát

 

A klasszikus mágneses horgászós játék modern köntösben. A mágneses pecavég megkönnyíti a kicsik dolgát, de azért így is ügyesnek kell lenni. Nagyokat lehet nevetni, miközben manőverezni próbáltok a horgászbotokkal. Észrevétlenül fejlődik a szem-kéz koordináció és a koncentráció. A játék mellékleteként található kártyákon megismerhetitek a család összes tagját. Az nyer, akinek a legtöbb halat sikerül kifognia. Nagyobbakkal nehezíthetsz a szabályon úgy, hogy azt a cápát kell kihalásznia, akinek a kártyája nála van. 

 

Mágikus kirakó

 

A kirakózás előnye, hogy gyors, csendes és a csemete egyedül is el tudja foglalni magát vele. Bár egy képet megéri többször is kirakni, azért nem árt időről időre megújítani a készletet. Főleg olyan különleges darabokkal, amikkel nem csak kirakózni lehet. Két-hároméves kortól ajánljuk azt a kirakót, ami 15 darabból áll.

 

Viszont amikor elkészül, látni fogjátok, hogy a képnek vannak fekete-fehér részei. Ezeken a gyerkőc tudja elővarázsolni a színeket a vízzel festő toll segítségével. Az ecset csak vizet tartalmaz, ezért nem lesz maszatos a lakás vagy a ruhácskája. Száradás után a színek eltűnnek és a következő kirakózáskor megint ki lehet festeni őket.

 

Ösztönző pecsét

 

Gyermeked önbizalmának kell a megerősítés, ha jól csinált valamit. Sok szülő matricával, piros ponttal jelzi egy jól látható felületen, ha szépen viselkedett, elpakolt, gyorsan felöltözött a gyermek. Ha nálatok is nagy kedvenc a bájos kölyökcápa, akkor egy lapra mindig tegyél egy pecsétet, amikor a gyermeked dicséretet érdemel. Természetesen szóban is erősítsd meg: Ez szép munka volt, megdicsérlek és kapsz érte egy pecsétet. Tartsátok a hűtőn a papírt, hogy ő is mindig lássa.

 

Ez általában akkor működik ösztönzően, ha bizonyos számú pecsét után kap a kicsi valamit. Extra fagyit, olcsóbb kisautót, tetoválást, mozizást.

 

Keresd a kedves Baby Shark figurás játékokat a Játéksziget webáruházában.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...