8.8 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Ajándékok Ceglédről

Hétvégén kerül megrendezésre a Laskafesztivál: már készen áll a Ceglédi Vágta pályája, készül a színpad, a lelátó és lassan kitelepülnek az árusok is. Már péntektől programokkal várják a szervezők az érdeklődőket, akiket biztatnak, hogy kerékpárral érkezzenek, mert azzal könnyebb lesz közlekedni a fesztivál helyszínén. A „kerékpárosbarát” rendezvényen a „parkoláshoz” tárolókat is telepítenek. Détári-Lukács Ágnes a szervező Kossuth Művelődési Központ igazgatója arról is tájékoztatta lapunkat, hogy új laska-logós ajándéktárgyak is megvásárolhatók lesznek a Laska Shopban a fesztivál területén.
– Gyermekméretű fakanál, nyújtófa és deszka – ezek az idei újdonságok, amelyeket az információs házban meg lehet majd vásárolni. – sorolja Détári-Lukács Ágnes. – Ezen kívül kaphatók lesznek a nagyon népszerű lovas és laskás hűtőmágnesek, laskakötény, Cegléd pohár, és természetesen a városnépszerűsítő kiadványok és a tavalyi laskareceptekből kiadott füzet is. Szintén újdonság a mini ceglédi kanna, amely 20 centi magas és Cegléd felirat van belegravírozva. Reméljük időben megérkeznek a kézműves mestertől a ceglédi városrajzokkal díszített bögrék és müzlistálak is. Már péntektől megvásárolhatók ugyanitt a Laska kóstolójegyek és a hétfői Nyitott Pince nap kóstolójegyei is.


– A helyiek vagy a máshonnan érkezők körében népszerűbbek az emléktárgyak?
– Nagyon keresettek a ceglédiek körében is emlékbe a hűtőmágnesek, kulcstartók saját részre is. Sokan ajándékba vásárolják a bögréket, könyvet a helyiek és nem helyiek közül, akár külföldre is elviszik magukkal, mint helyi különlegességet.


– Minden évben egyre többféle a pr-ajándék, a folyamatos bővítés a cél? És mennyire rentábilis ez a vállalkozás?
– A helyi fotósok, nyomda, művészek bevonásával készült ajándéktárgyak nagyon népszerűek, nagy rá az igény, ezért nyereséges is az árusításuk. Minden városi ünnephez kapcsolódnak rá jellemző tárgyak, mint gyereknapkor a pöttyös termékek, a Kossuth toborzón a Kossuth-póló, vagy a sör. Szeretnénk minél többféle tárgyat készíttetni, ehhez várjuk a lakosság ötleteit is.

A hétvégén megrendezésre kerülő Laska Fesztiválról bővebben…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...