12.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Holtan találtak Mellár Józsefre

Vácon találtak rá holtan a napok óta keresett Mellár Józsefre, akinek felkutatására 100.000 Ft nyomravezetői jutalmat is felajánlottak.

Cegléd Város Önkormányzata a mai napon közleményt juttatott el a helyi sajtóhoz a család kérésére, melyben köszönetet mondanak mindenkinek, aki “szeretett és felejthetetlen Mellár József barátunk, kollégánk felkutatásában bármilyen módon részt vett, megosztással, pozitív gondolatokkal segítette a keresők munkáját és támogatta a családot. Sajnos el kell fogadnunk, hogy József többé már nem lehet velünk. Mellár Józsefet a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal saját halottjának tekinti. Drága emlékét örökké megőrizzük.” – szól a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal közleménye.

Mellár József sok időt töltött kedvenc virágjai között írisz kertjében (Fotó: Irházyné Sipos Ágnes)

Mellár József (55) ceglédi lakos 2020.12.17-én reggel ismeretlen helyre távozott otthonából. Pszichésen beteg volt, kezelés alatt állt és gyógyszereket kellene szednie. Viselkedése zavart, bizonytalan volt a keresésre vonatkozó felhívás szerint. Sokan ismerték, hiszen anyakönyv vezető volt a városi hivatalnál, rendes segítőkész ember volt, aki sajnos betegséggel küzdött. Otthonából a háziorvosához indult, de mint kiderült orvosánál már nem járt, kerékpárját a Ceglédi vasútállomáson találta meg családja lezárt állapotban. Az eltűnt József mostanában sokat járt Dömös és Nagymaros környékén lévő túraútvonalakon, szeretett kirándulni, többször megfordult a remete barlangnál és a vasfazék pataknál is, lehet most is errefelé indult, de történhetett valami mert telefonja kikapcsolt állapotban volt és életjelet sem adott magáról.

***

FRISSÍTÉS: Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a 24.hu megkeresésére azt közölte, hogy Vácon találták meg az eltűntként keresett ceglédi férfit, és nem merült fel bűncselekmény gyanúja az ügyben.

***
MINDEKI MELLÁR JÓZSIJÁNAK EMLÉKÉRE – Borda János író személyes emlékezése az elhunytról: “Nagyon sokan aggódtak érted, kerestek és biztonságban akartak tudni; közülük mindenkinek csendesebb lesz már a karácsonya, mert visszatérésed lett volna a legnagyobb ajándék…”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....