ad
ad
ad
ad

11 Comments

 1. 11

  gladiátor07

  AZ M4-ES AUTÓPÁLYÁNAK MÁR RÉG MEG KELLETT VOLNA ÉPÜLNIE!
  A HASZNÁLHATATLAN JUDO CSARNOK “ÁTADÁSÁVAL” MEGKEZDTE KAMPÁNYÁT A FIDESZ CEGLÉDEN!

  Itt már a két perc gyűlölet sem segíthet. Ja, hogy nem lehet egyfolytában hivatkozni a “zemút nyócévre”… A zegyszem’ coccilista, pedig “kivételesen” a párt- és önérdekszövetség baloldali képviselője?!…:)

  Derült, hideg áprilisi nap volt, az órák éppen tizenhármat ütöttek.
  A regény nyitó mondata.
  NAGY TESTVÉR SZEMMEL TART
  Plakát felirata.
  LE NAGY TESTVÉRREL
  Winston Smith, a regény hőse szinte révületben írja le ezeket a szavakat fél oldalon keresztül a Két Perc Gyűlölet közben.

  “A Két Perc Gyűlöletben nem az volt a borzasztó, hogy mindenki köteles volt részt venni benne, hanem az, hogy lehetetlen volt elkerülni a belekapcsolódást. Harminc másodpercen belül képtelenséggé vált az ellenállás. Mintha a félelem és bosszúvágy eksztázisa öntötte volna el az egész embercsoportot: a vágy gyilkolni, kínozni, kalapáccsal arcokat összezúzni, mintha elektromos áram változtatott volna minden embert akarata ellenére fintorgó, sikoltozó hold-kórossá. S hozzá ez a düh, amely mindenkit megszállt, elvont, iránytalan érzelem volt, amelyet egyik tárgyról a másikra lehetett vetíteni, mint valami reflektor fényét.”

  “Ezek voltak az otthonai annak a négy minisztériumnak, amelyek között szétosztották a kormányzás egész apparátusát: az egyik az Igazság-minisztérium volt, amelyhez a hírszolgálat, a szórakoztatás, az oktatás és a szépművészetek tartoztak, a másik a Béke-minisztérium, amely a háborút intézte, a harmadik a Szeretet-minisztérium, amely a törvényeket hozta és a rendet tartotta fenn, a negyedik a Bőség-minisztérium, amely a gazdasági ügyekért volt felelős. Újbeszélül Minigaz, Minipax, Miniszer és Minibő volt a nevük.”

  “Persze az igék és a melléknevek közt végezzük a legnagyobb irtást, de a főnevek százait is teljes joggal kiirthatjuk. S nemcsak a rokon értelműeket, hanem az ellentétes értelműeket is. Mert ugyan miféle létjogosultsága van egy olyan szónak, amelyik pusztán csak egy másik szónak az ellentéte? Vegyük például a »jó« szót. Ha egyszer van egy olyan szavunk, mint a »jó«, ugyan mi szükség olyan szóra is, hogy »rossz«? A »nemjó« éppen olyan megfelelő… Ha pedig a »jó« nyomatékosabb kifejezésére van szükség, mi értelme annak, hogy egész csomó olyan, teljesen haszontalan szót használjunk, mint például a »kitűnő«, a »ragyogó« meg a többi hasonló? Ezeknek a jelentését tökéletesen fedi a »pluszjó«, vagy a »duplapluszjó«, ha még fokozottabb értelmére van szükségünk. … A végén a jóság és a rosszaság egész fogalomkörét ki fogja fejezni hat szó – azazhogy igazában egyetlenegy szó.”
  “A mi új, boldog életünk” frázisa gyakran elhangzott. Főleg a Bőség-minisztériumnak volt kedvenc szólama.”

  “Semmi sem a sajátod azon a néhány köbcentiméteren kívül, ami a koponyádban van.”

  Reply
 2. 10

  gladiátor07

  A CEGLÉDI KÉPVISELŐ-TESTÜLET ORWELL 1984 c. KÖNYVÉVEL ISMERKEDIK: DUPLAGONDOL ÉS TRÁGYASZAG

  “Szakértői vélemény: a cselgáncscsarnok rendeltetésszerű és biztonságos használatra alkalmas”

  “Tudni és nem tudni, tudatában lenni a teljes igazságnak s közben gondosan megszerkesztett hazugságokat mondani, egyidejűleg két egymást kizáró vélemény birtokában lenni, tudva, hogy ellentmondanak egymásnak és mégis hinni mindkettőben, logikát alkalmazni logikával szemben, elutasítani az erkölcs fogalmát s közben mégis igényt tartani rá, hinni, hogy demokrácia nem is létezhet, s ugyanakkor a Párt a demokrácia őre, elfelejteni valamit, amikor felejteni kell, aztán ismét emlékezni rá, amikor arra van szükség, majd azonnal ismét elfelejteni, s ezenfelül még ezt a módszert alkalmazni magával a módszerrel szemben is – ez az utóbbi volt a legkörmönfontabb az egészben: tudatosan tudattalanságot előidézni s aztán elfeledkezni a végbevitt önhipnózisról.”

  “A lap szerint a betonpadlón egyre szélesedő, 8-10 méter hosszú repedések vannak, a tetőszerkezet illesztései pedig ránézésre is életveszélyesek. ”
  http://index.hu/galeria/index/sport/2017/03/16/uj_judo_terem_cegleden/8

  Üdvözöljük Cegléd város honlapján!

  Takáts László polgármesterHonfitársaim! Kedves Látogatóink!

  Mottóm: “Az életnek értéket csak a szolgálat adhat, amellyel az emberek ügye felé fordulunk. Ez kissé szigorúan és általánosan hangzik, de ez az egyetlen igazság, melyet minden következménnyel megismertem. Senki nem ülhet a virágos réten, mint Ferdinánd, a bika, s nem szagolhatja büntetlenül a szép virágokat. Ember vagy, tehát ember módra és az emberek között kell élned.”
  (Márai: Füveskönyv)
  Takáts László polgármester

  http://www.cegled.hu/?t=fooldal&tab=1

  Reply
 3. 9

  Vörös Csilla

  Éljen április 4, hazánk fasizmus alóli felszabadulásának ünnepe!
  https://www.youtube.com/watch?v=QFzZSgAiA7g

  Tisztelt Ceglédi Lakosok!

  1990 előtt a Kossuth szobor környéke márványlappal volt lefedve, mely alatt a felszabadító szovjet hadsereg hősi halottai feküdtek. A Kossuth szobor környékén a felszabadulást jelképező emlékmű is volt, amit lebontottak 1990 után. Több helyről olyan hír hallatszik, hogy az ott eltemetett katonák földi maradványainak egy részét átvitték a mai katolikus templom elé, pont oda, ahol most ,,gyalázatos tevékenységek zajlanak”. Más információk szerint 1990 előtt oda is temettek orosz katonákat. Amennyiben valóban orosz katonák földi maradványai fekszenek a téren, és a sírhelyet durva módon meggyalázta a polgármester, a képviselőtestület, és személy szerint Szebeni Dávid, akkor eljárást fogunk kezdeményezni a síremlék április 4.-én történő meggyalázásáért! Kérjük Cegléd lakosságát, hogy amennyiben bizonyíték van arra, hogy sírhely található ezen a területen, akkor a bizonyítékokat szíveskedjenek eljuttatni a lenti elérhetőségre:

  Oroszország és Magyarország között sírgondozási egyezmény van életben!
  Mindenkit megillet az a jog, hogy sírját halála után ne gyalázzák meg!
  A hősök életüket adták azért, hogy 1945 után ne horthysta, hitlerista koncentrációs táborok legyenek Magyarországon, hanem béke!

  MEGSZEGJÜK A MUNKÁSMOZGALMI JELKÉPEK KERESKEDELMI TILALMÁRÓL SZÓLÓ TÖRVÉNYT, hogy mint korábbi alkalommal is a kormány pert veszítsen Strasbourgban a munkásmozgalmi jelképek betiltásával kapcsolatosan.

  http://www.amiidonk.hu/hirek/belfold/fricska-a-voros-csillag-torvenynek-kovacs-tamas-vilagbajnok-vivo-visszaadja-kitunteteset/

  http://www.amiidonk.hu/hirek/belfold/az-europai-baloldal-megszegi-a-munkasmozgalmi-jelkepek-kereskedelmi-tilalmarol-szolo-torvenyt/

  http://www.amiidonk.hu/bemutatkozas/
  E-mail: amiidonk@gmail.com
  https://hu-hu.facebook.com/VajnaiAttila/

  Amennyiben a hír igaz, és a város vezetősége meggyalázta a hősi katonák emlékét, fel fogjuk venni a kapcsolatot OVERCSUK Alekszej Vinagyevics Úrral, aki az orosz nagykövetség hadi sírgondozó osztály vezetője:

  http://www.hungary.mid.ru/hu/diplist_hu.html

  https://www.youtube.com/watch?v=lOfvkmJ7AR0

  Előre is köszönjük a segítséget!

  Reply
 4. 8

  Béla

  ORWELLI MAGASSÁGOKBAN A FIDESZES PSZICHOPÁTIA HAZUGSÁGGYÁRA
  “Szakértői vélemény: a cselgáncscsarnok rendeltetésszerű és biztonságos használatra alkalmas”

  “Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából”
  (Winston Smith, a lázadó, a gondolatbűnöző)

  “A ceglédieknek parkettát ígértek, beton lett belőle. A farostlemezek a rugós tatami alapját képzik, csak éppen nem rugóznak.”
  http://galeria.index.hu/sport/2017/03/16/uj_judo_terem_cegleden/3

  A háború: Béke
  A szabadság: Szolgaság
  A tudatlanság: Erő

  Reply
 5. 7

  Gyula bácsi

  Szerintem a Polgármester úr minden kérdésre válaszolni fog a képviselőkkel együtt, nem is szavaznék rá többet, ha hallgatna!

  Reply
 6. 6

  gladiátor07

  KORMÁNYPROPAGANDA, ELVTÁRSAK, CÖLÖPÖK, ÉS KÖZPÉNZ PARAZITIZMUS:HOL VANNAK A FELELŐSÖK, AZ OKOZOTT KÁRT ISMÉT A LAKOSSÁGGAL FIZETTETIK MEG?

  A CVSE pálya melletti árok úgy, hogy cirka 3 hete nem volt eső (04.01.du.)
  http://kepkezelo.com/images/rdyhyyo5n6xfypzy0mcl.png

  Nádas és tó a bevásárlóközpont és a CVSE mellett
  http://kepkezelo.com/images/8nmzwvsy9lg30c6twxjn.png

  A tecso raktára látható a képen, ahol a targoncások villája felakad, mert a “talaj” csupa hepe-hupa…
  Maga az eladótér cölöpözve lett. (04.01.du)

  “A lap szerint a betonpadlón egyre szélesedő, 8-10 méter hosszú repedések vannak, a tetőszerkezet illesztései pedig ránézésre is életveszélyesek. ”
  http://index.hu/galeria/index/sport/2017/03/16/uj_judo_terem_cegleden/8

  http://index.hu/galeria/index/sport/2017/03/16/uj_judo_terem_cegleden/7

  A JUDO SZÖVETSÉG EZÉRT CSINÁLTATOTT HIRTELEN EGY SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNYT:
  Ha valaki nem tudta volna Cegléd mocsaras, nádas területre épült:a belvárosban: “egy méter húsz centire már áll a talajvíz, s alapozásra alkalmas talaj körülbelül 4,5 méter mélyen található. Ezért kell várhatóan a ház stabilitását fúrt cölöpözéssel biztosítani.”
  Szuper ház a főutcán
  https://cegledipanorama.hu/2017-01-15/szuper-haz-a-foutcan/
  “A lakóhelyünk középkori temetője helyén megvalósuló építkezés régészeti lelőhelynek minősül és a kutatás lehetőségét természetesen biztosítják a feltárás számára. Sajnos kicsi az esély komoly leletmentésre, mert egy méter húsz centire már áll a talajvíz, s alapozásra alkalmas talaj körülbelül 4,5 méter mélyen található. Ezért kell várhatóan a ház stabilitását fúrt cölöpözéssel biztosítani.”

  FÚRT CÖLÖPÖZÉS
  Süllyedések és/vagy elmozdulások mérséklése

  CFA (SOB) cölöpözési eljárás
  A folytonos spirállal fúrt cölöp (CFA-cölöp) olyan helyben készülő cölöp, amelyet egy folytonos, üregesen kialakított fúrószárral rendelkező fúróspirállal készítenek. A kívánt fúrási mélység elérése utána a fúrószáron keresztül annak visszahúzása közben betont nyomnak a furatba. Az armatúrát a kibetonozást követően helyezik be a furatba, szükség esetén vibrátor segítségével. A furat megtámasztását fúrás közben a fúróspirál, majd a beton biztosítja. A technológia gyorsasága miatt nagy termelékenységet tesz lehetővé épületalapozások, műtárgyalapozások és munkatér-határolások kivitelezésekor. Járatos átmérők: 40cm, 60cm, 80cm, 100cm, 120cm. Járatos hosszak: 8-24m talajtípustól és átmérőtől függően. A technológia előnye, hogy szinte minden talajtípus esetén nagy kivitelezhetőségi biztonsággal alkalmazható.
  AZ ÉPÜLET TERVEZŐJE FÚRT CÖLÖPÖZÉST TERVEZETT-E?
  Az első beton kft az előregyártott beton elemeket készítette
  REFERENCIA MUNKÁK CEGLÉD KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI JUDO KÖZPONT
  http://www.elsobeton.hu/referencia-munkak/cegled-kozep-magyarorszagi-judo-kozpont

  Volt-e fúrt cölöpözés a judo csarnok építésénél? Aki tervezte az épületet végzett-e talajvizsgálatot és szakszerű műszaki tartalmú kivitelezési dokumentációt készített-e?
  Amennyiben szakszerű tervet készített, akkor a kivitelező Aktív kft a műszaki dokumentációnak megfelelően végezte el a munkát?
  A lakosság szeretné megismerni a Nemzeti Sportközpontok és a Ceglédi Önkormányzat által a tervezővel és a kivitelezővel kötött garanciára, jótállásra vonatkozó szerződést! Esetleg pontosan ezért lett hirtelen a “minden rendben” szakértői vélemény a köztudatba bedobva? Cegléd város polgármesterétől és a képviselőktől választ várunk a feltett kérdésekre!

  A jótállási kötelezettség
  A garancia az építőiparban is jótállást jelent. A jótállás azt jelenti, hogy a szerződés hibátlan teljesítéséért jótállásra köteles fél a jótállás időtartama alatt a felelősség alól csak akkor mentesülhet, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.
  A jótállási kötelezettség a szavatossági jogokat nem érinti, tehát a jogosult szavatosság címén is érvényesítheti igényeit a kötelezettel szemben.

  Reply
 7. 5

  gladiátor07

  Levél az ötvenes évekből:
  Kedves elvtársak!
  Jó beszél a polgármester elvtárs! Energiahatékonyság! Igen! De milyen energiahatékonyság? A mutató elvtársak! A mutató, mert ez a lényeg! A következő ÖTÉVES TERVBEN meghatározzuk a mutatót és így ez már nem lehet és nem is lesz probléma! Addig is megépült regionálisan a mi kis ékszerdobozunk, hála a polgármester elvtárs és elvtársai előrelátásának, áldozatos munkájuknak, használják egészséggel! Elvtársak! Egy mutatón már nem múlik semmi! Elvtársak! Hallani olyan szóbeszédet, hogy a mi regionálisan ékszerdobozunk, a Malomtónak a szélén van! Így van, elvtársak! Azért hívják Malomtószélnek! Azon szóbeszédeknek szeretném elejét venni, hogy ez egy kicsit mocsarasabb terület lehet és a regionálisan ékszerdobozunk talapzata ezért repedezhet! Elvtársak! Nálunk ilyen nem lehet, mert mi a vasbeton, az acél és az a célból történő vasbeton alap és injektálás országa IS vagyunk, tehát ez nem probléma! Elvtársak! Ha a energiahatékonysági mutató nem készülne el, amit én kizártnak tartok, szinte…a következő ÖT ÉVES TERVÜNK során, addig is kérem, elvtársak érjétek be ennyivel:
  http://kepkezelo.com/images/3duoeyqp6psdj0uq4xmf.jpg

  Reply
 8. 4

  Béla

  A PSZICHOPÁTIA FIDESZES VIRÁGKORA

  Mi a pszichopátia? Azaz Puzsér Róbertnek volt igaza. (Műsorunk)
  http://www.hirarena.com/mi-a-pszichopatia–azaz-puzser-robertnek-volt-igaza—musorunk-_1761
  Részlet a műsorból:
  “Nem szeret, nem tanul, nem érez bűntudatot, nem szereti az embereket, érdekből tekint rájuk, gyűlöli az önkritikát, NEM SZERET SZEMBESÜLNI, HA PÉLDÁUL RAJTAKAPJÁK BŰNCSELEKMÉNYEN, MÁSOKAT OKOL…VAGY PÉLDÁUL EL KEZDI KÖVETNI A FÖLDBOLYGÓ TALÁN LEGHÍRHEDTEBB CIGÁNYBŰNÖZŐJÉT, ORBÁN VIKTORT ÉS EZÁLTAL EGY SZERZETT ANTISZOCIÁLIS, SZOCIOPÁTIÁS VISELKEDÉSRE TESZ SZERT,AMIHEZ PERSZE A GENETIKAI TÉNYEZŐ MEGVOLT BENNE, HOGY EGY TRÓGER SZEMÉTLÁDA LEGYEN ÉS TÁRSADALOMELLENESEN VISELKEDJEN. A SZOCIÁLIS ÉRZÉKENYSÉG MEGFELELŐ HIÁNYA: EZ MIND ERŐSEN PSZICHOPÁTIÁS TÜNET. AGRESSZÍV,ERŐSZAKOS, KRITIKÁTLAN FELLÉPÉS: ÉNNEKEM KELL A HATALMAM AZ ÉN KEDVEMÉRT ÉNNEKEM…GYŰLÖLÖM AKI KRITIZÁL, HOGY OLIGARCÁKAT, MÉSZÁROS LŐRINCEKET GYÁRTOK…GYŰLÖLÖM AZT AKI SZEMBESÍT A BŰNEIMMEL…,MERT PSZICHOPATA VAGYOK…A TANÁROKAT PÖCS-NEK NEVEZEM… STB.”

  Tiborczék félmilliárdért kaptak munkát Cegléden
  http://www.origo.hu/gazdasag/20150519-elios-zrt-tiborcz-istvan-kozbeszerzes-cegled-kozvilagitas-korszerusitese.html

  EZER MILLIÁRDOKAT ELLOPÓ PSZICHOPATA STRÓMAN:
  MÉSZÁROS LŐRINCNEK CSAK HEVES MEGYÉBEN 130 MILLIÁRD FORINTNYI ÉRDEKELTSÉGE VAN
  http://alfahir.hu/2017/02/17/meszaros_lorinc_vagyon_n1tv_felderito

  EZT KÖSZÖNHETJÜK EME PSZICHOPATA BŰNÖZŐKNEK: HA MÁR ÁRPÁD NAP VAN…:)

  MOLNÁR F.ÁRPÁD:
  NE BÍZZ AZOKBAN, AKIK NYUGALOMRA ÉS BÉKÉS ELLENÁLLÁSRA INTENEK!:
  Miközben anyák gyermekeikkel ugranak ki az emeletről, miközben az orbáni üldözés miatt sok ezren lettek öngyilkosok, miközben az egészségügyi várólistákkal legalább sok tízezer embert mészároltak már eddig is halomra, miközben a történelem legnagyobb elmenekülési hullámát okozták, miközben van, hogy 10 gyermekes nagycsaládok kilakoltatását azzal indokolják, hogy az egyik szülő tartozik a banknak vagy orbán valamely nép által dúsgazdagon tartott tömeggyilkos népgyűlölő politikus polgármester oligarchájának stb., az a politikus, ami ezek bármelyike láttán nyugalomra int, vagy békés tüntetésekre szólít, az nem politikus, hanem a feudalista imperialista kizsákmányoló júdásrezsimet fenntartó cinkos és júdás tömeggyilkos. Az ellenséged. Minden eddig meghalt, minden most halálba tartó, és minden eztán kiirtott ártatlan ember, kisgyermek, újszülött és idős, aggastyán halálos, és az orbáni maffiaklánnal és minden mészárlásaival szövetséges júdás tömeggyilkos. Ezek miatt menekült el a családod, ezek miatt lettek öngyilkosok az ismerőseid, ezek miatt lakoltatták ki csecsemőstől az egész környezeted, ezek miatt halt rákhalált stb. legalább sok tízezer honfitársad stb. Ne bízz a hóhéraidban, ne bízz a gyilkosaidban bamba, hipnotizált, idióta vágóbaromként!

  “Megnyugtatásul” az is TÉNY, hogy a 80-as évektől az összes kormány ellopja a teljes állami bevételt, az állami cégek bevételét, mint pld.atomerőmű stb. és az is TÉNY, hogy egyetlen egy “kormányfő” sem volt még ilyen aljas, pszichopata bűnöző!

  Ceglédi példa:
  ÍME CEGLÉD ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐJE:
  Botrányos ügyletek a ceglédi laktanya körül
  http://hvg.hu/itthon/20100625_cegledi_laktanya_botrany

  Élete egyik legjobb üzletét könyvelhette el Károly Ferenc ceglédi vállalkozó, amikor 2008 júliusában a helyi önkormányzat eladta cégének, az Elastic ’91 Kft.-nek a város tulajdonában álló néhai Dózsa György laktanya egy részét. Nem kis területről van szó: az összesen nagyjából harminc hektáros laktanyából több mint 18 ezer négyzetméternyi terület, illetve az azon fekvő épületek kerültek az Elastic tulajdonába. Egyebek mellett összesen több mint ezer négyzetméterű, barakszerű raktárépületekkel, egy több mint ezer négyzetméteres, kétszintes irodaházzal, egy szintén kétszintes, ezer négyzetméter körüli irattári épülettel, egy valaha autómosó és javítóműhelyként szolgáló épülettel lett gazdagabb Károly vállalkozása. Mindezért az Elastic nettó 21 millió forintot fizetett úgy, hogy az önkormányzat pályázatot sem írt ki az ingatlanokra.

  Az igazsággal szemben, harmatgyenge a harsogó, hazug kormány propaganda, na lássuk, halljuk a cáfolatokat!

  Reply
 9. 3

  gladiátor07

  Javaslom, ha már közel 3 éve nem tud a testület dönteni, akkor kérdezze meg a lakosságot egy határozatban:
  Az energiahatékonyság megtervezése a terv elvtársak, visszamenőleg két és fél évre, kb…

  Mennyi legyen az energiahatékonyság, mi a terv elvtársak?
  Hofi – A disznó mennyit fog fialni
  https://www.youtube.com/watch?v=bVAKkeLg3mE

  Reply
 10. 2

  Turul

  Nem muszáj ám Béla álnéven írogatnia. Egy önkormányzati képviselő nyugodtan vállalhatná a valódi arcát:) Persze a nőkhöz való viszonya miatt érthető hogy bújkál:)

  Reply
 11. 1

  Béla

  “REGIONÁLIS” MASZLAG AZ IMPOTENS FIDESZES POLGÁRMESTER ÉS AZ ALKALMATLAN KÉPVISELŐ TESTÜLET “TEVÉKENYSÉGÉNEK” LEPLEZÉSÉRE:HAZUG, ÓCSKA KORMÁNYZATI PROPAGANDA A MUTYI-ELIT ÉS A HELYI KÖZPÉNZPARAZITÁK VÉDELMÉBEN! IGEN! MINDENT A LAKOSSÁGGAL FIZETTETNEK MEG!
  A testületnek 2 és fél év elteltével sem sikerült az üzemeltetés körüli problémát megoldania, a polgármester vezetésével, akinek képességéből, ez idő alatt egy majd két hete elküldött, érdeklődő levélre futotta…

  “Szakértői vélemény: a cselgáncscsarnok rendeltetésszerű és biztonságos használatra alkalmas”
  CSAK EZEK A FINNYÁS JUDOSOK “ELFELEJTETTEK” BEKÖLTÖZNI…”

  Balszélen: a polgármestertnek sikerült egy levelet írnia csaknem két hete, miközben két és fél éve a testülettel közösen, az üzemeltetésre sem találtak megoldást…Jobbszélen: az országgyűlési képviselő, aki két és fél éve regionális humbugról még csak nem is álmodott…A “lakosság” örülne, ha a középen látható két jogvégzett “város anya”, a városi érdeket védő jogi garanciát jelentő javaslataikról végre értesülhetne.

  http://kepkezelo.com/images/lhcr20ozoxa0o99s2hrw.jpg

  “MINDENKI VISSZANYOMOZHATJA, A 2014-ES SZEPTEMBERI ÉS DECEMBERI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSEKEN HOGY MINDIG IS EZ VOLT A PROBLÉMA”:
  „Illetve a harmadik nagyon fontos kérdés, hogy az üzemeltetés tekintetében a beruházóknak mik az elképzelései. Ez azért is fontos kérdés, mert az egész problémakör, ami kialakult, kb. két és fél évre visszavezethetően ebből a problémakörből alakult ki. Ezt elmondtuk már többször mi is, de bárki visszanézheti, visszanyomozhatja, hogy a 2014-es szeptemberi, illetve decemberi képviselő-testületi ülésen Cegléd város képviselő testületei által hozott döntések fényében, mindig is ez volt a probléma: milyen létesítmény épül meg, milyen energetikai felszereltséggel és hogyan lesz üzemeltethető ez a létesítmény.” – tette hozzá.”

  NEM A VÁROS KOMPETENCIÁJA, HOGY EGY BERUHÁZÁS MIKÉNT ALAKUL, AMELYBEN A VÁROS TÁRSBERUHÁZÓKÉNT VESZ RÉSZT: BEKÖTI A KÖZMŰVEKET, INGYEN AD TELKET, KIÉPÍTI A PARKOLÓT ÉS MINDENFÉLE SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSE NÉLKÜL…FŰTI A CSARNOKOT ÉS FIZETI AZ ŐRZÉSÉT…, MINDEZT “TERMÉSZETESEN” AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL?!
  MÁR A MÚLT HÉT PÉNTEKEN “INTÉZKEDETT” A POLGÁRMESTER…:
  TAKÁTS LÁSZLÓ polgármester „Egyrészt mint a város polgármestere az ingatlan kapcsán a beruházást végző NSK-val már a múlt héten pénteken egyeztetést folytattam. Amikor is sorba vettük azokat a kérdéseket, amelyek ugyan nem Cegléd városnak a kompetenciájába tartoznak ám mégis fontos kérdések. Jelesül, hogy azok az információk, amelyek a sajtóban napvilágot láttak az épület műszaki állapotára, műszaki hiányosságaira vonatkozóan, azokra írásban válaszokat kértünk.”

  MENNYIT KÖLTÖTT A VÁROS AZ INGYEN ADOTT TELKEN KÍVÜL A KÖZMŰVEK BEKÖTÉSÉRE AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL? MENNYIBE KERÜLT A PARKOLÓ KIALAKÍTÁSA? MENNYIBE KERÜLT EDDIG A CSARNOK FŰTÉSE ÉS ŐRZÉSE?

  TELJESÍTHETETLEN IGÉNY, HOGY OLYAN TESTÜLETET SZERETNÉNK, AKIK NEM KÉT ÉS FÉL VAGY HÁROM, VAGY NÉGY STB…ÉV ALATT DÖNTENEK EL VALAMIT?
  KÉT ÉS FÉL ÉVVEL EZELŐTT MIÉRT NEM SIKERÜLT DÖNTENI, MEGEGYEZNI? MIÉRT NEM SIKERÜLT A TÁRSBERUHÁZÓVAL EGYEZSÉGET ÉS JOGI GARANCIÁKAT KIKÖTNI? KÖTELEZŐ NEKÜNK KÖZPÉNZPARAZITÁKAT MEGTŰRNI, AKIK NEM FELELNEK SEMMIÉRT ÉS AZ ÁLTALUK IS OKOZOTT KÁRT A LAKOSSÁG ADÓBEVÉTELÉBŐL “PÓTOLJÁK”?

  EGYETLEN EGY KÉPVISELŐBEN SINCS ANNYI BÁTORSÁG, HOGY VÁLASZOLJON A FELTETT KÉRDÉSEKRE? ERRE SEM “KOMPETENS” EGYIKÜK SEM?

  Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma