ad
ad
ad
ad

8 Comments

 1. 4

  Wim

  I live nearby in Csemö, I am from Holland and came to live here for the healthy air and environment for my children (I have 4 children). We found out about this line, and how they want to save money by not crossing through a forest. Instead they want to run this over the heads of hundreds of small children en people living there? And the dishonest part is HOW they handle it, in all other countries in Europe these people would get a fair offer to be bought out of their property and be compensated. Here they just take the land of these people. We will see if a fair rule of law is still present in Hungary. Because if the people are polluted and children put in danger in order to save some money, without any reasons for appeal, than the whole world can see the rule of law is dead here, sold to big companies. In any case, these people made a big mistake thinking only a few uneducated people live here. Many hundreds of people are directly affected by this and no one in this very populated area wants this. I am certain that all these families and people of Albertirsa, Csemö, Cegled and Nagykoros, everyone effected, will stand up and demand fair play. Every country has public works, in The Netherlands there is a lot of these projects too in a much smaller country. Still they manage to organize it by compromising, listening to the people and the ones that are affected are fairly compensated. And what about Mercedes? They need this electricity, it’s done for them. They wish hundreds of small children to be effected by decease? In Germany this would never be possible. And if Mercedes wants this, they have the obligation to do this properly too as they would do this in Germany. Mercedes gets the best deals in this country but remember that this country is here primarily for the people living there. And they hold a great responsibility for what is happening here. They push these buttons!

  Reply
  1. 4.1

   Őri Tibor

   Je zie het goed Wim! Alles prettig geschrewen. Als je kontakten heb welke wat doen mogen, help de mensen alsjeblieft!

   Reply
 2. 3

  Fallosbuk Regő

  És ha a te fejed fölött lenne a vezeték, akkor most te nyavajognál! De te ahhoz is ostoba vagy, hogy megértsd kinek és miért kell azt a sza.r vezetéket odavezetni!

  Reply
 3. 2

  Kis István

  És távvezetékek nélkül a hűtőt se tudnád bekapcsolni vagy az nem számít??? Nevetséges ez a nyavajgás. Hisztériakeltés hülyeség miatt…

  Reply
  1. 2.1

   Bucka

   Valóban nem tudnánk bekapcsolni semmit nélküle, István. Képzeljük szitut: Ülsz otthon, béke van, gyerekeid verekednek. Kinézet az ablakon, mert hallod hogy megáll egy autó. Bejönnek emberek és elkezdik mérni a földedet, amiről azt hitted, a tiéd. Az is, de onnantól eladhatatlan, környezet és egészségkárosító és nincs az a hülye, aki odaköltözne. Értéktelenné válik az eddigi munkád és 2 év múlva nem biztos, hogy mindnyájan be tudjátok kapcsolni a nyamvadt mikrót, mert a föld alól nem fontos. Tudom, nem hiszed, hogy szennyező, István, de nem is így működik a világ. Vállalnád? Jelentkezz, vásárolj földet!

   Reply
  2. 2.2

   Őri Tibor

   Kis István! Állj egy ilyen vezeték alá 3 óra hosszat és ha majd összeokádod magad, a fejgörcstől, akkor gondolkozz – ha még tudsz – mi a hisztériakeltés.

   Reply
  3. 2.3

   Vezeték

   Anyád éljen alatta!

   Reply
 4. 1

  thedoors06

  KÖSZÖNJÜK A TÁVVEZETÉKET A FIDESZNEK!
  A “háttérmunka” nagyon sikeres, hiszen azon “munkálkodott” az országgyűlési képviselő, hogy a lakosság a távvezeték kivitelezésekor értesülhessen arról, hogy az egészsége sem számít semmit sem, a véleményével egyetemben!: profit, profit über alles! A “megfelelő fórumokon való egyeztetés eredményeként”, elkezdődött a távvezeték építése…és nem érez trágyaszagot a polgármester, “természetesen”…

  Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma